My Honey Moon

Get Me There ...

Saturday, 28 May 2011

Melawat Brunei

From: Joe yus <mbakdukun369@hotmail.com>

walaikumsalam, saya dari bumi Brunei Darussalam n totally orang Brunei kalau nak datang ke Brunei ni memang banyak tempat boleh dlawati semalam saja baru diadakan pembukaan waterfront yang berhadapan pemandangan kampung ayer cantik sungguh n banyak lagi tempat lain seperti taman ulu belalong dmana apabila hendak menuju ksana anda perlu menaiki bot sangkut menelusuri sungai Brunei hingga sungai Temburong,kedai kedai ,muzium dan mcm lagi n kalau anda nak datang sini semasa musim perayaan lagi bagus seperti perayaan Ulangtahun Sultan Brunei yang diadakan setiap 15hb July dmana bermacam acara akan diadakan disini ,31hb pula hari Ankatan Beraenjata Draja Brunei,Sempena sambutan Hari Raya aidilfitri dimana siapa yang nak sangat masuk keistana Brueni dan teringin sangat nak bersalaman dengan kerabat diraja ini adalah peluang besar yang tak mungkin dapat anda lupakan n macam-macam lagi n kalau u nak tahu lebih lanjut lagi bolehlah masuk saja lamanweb tentang Brunei Darussalam semoga hari hari anda di Brunei nanti membawa seribu kenangan dan jgn lupa juga tk merasa makanan di Brunei dsini i hope for the best for all of you









From: noorlara@yahoo.com





Assalamualaikum,
Tak tau nak cakap tapi masa saya ke Australia naik Royal Brunei so satu hari kat sana transit. kami melawat hampir seluruh bumi bertuah tu, istana sultan, masjid negeri (tapi ada hari-hari tertentu je boleh masuk), kampung air, muzium dan tempat membelibelah. pergilah untuk menambah pengalaman dan pandangan.








From: mawa <blue_butterflyz85@yahoo.com>

Salam n selamat pagi..

Ada sesiapa tahu apa yang menarik di negara Brunei darusalam?sebab teringin nak melawat negara di sana..

Terima Kasih.

Wasalam.





No comments:

Post a Comment

Post a Comment